Routebeschrijving

Adres:

van Haersmasingel 2a
9201 KP Drachten

Zoek de locatie op google maps.

Routebeschrijving van buiten Drachten:

Komend vanuit Groningen of Heerenveen over de A7 neemt u afslag 29 Drachten Centrum. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens rechtdoor bij het eerste stoplicht en ook rechtdoor bij de rotonde die daarop volgt. Bij het volgende stoplicht - met op de hoek McDonalds - slaat u rechtsaf de Lange West op. Bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde linksaf de Stationsweg op. U neemt vervolgens de tweede straat rechts, de Van Haersmasingel. Achter het eerste huis (huisnummer 2) aan de rechterhand bevindt zich het kantorenpand nr. 2A, waarin de Psychologenpraktijk zich bevindt. U dient op het parkeerterrein links of rechts van het kantoorpand te parkeren, omdat de parkeerhavens aan de Van Haersmasingel alleen voor vergunninghouders zijn.

Komend vanuit de richting Leeuwarden of Oosterwolde over de N31 slaat u rechtsaf richting Drachten Centrum. Volg de borden richting Centrum, bij de eerste rotonde rechtdoor en vervolg de Noorderhogeweg, passeer nog 3 rotondes en sla bij het eerstvolgende stoplicht linksaf (op de hoek McDonalds).
U rijdt nu op de Lange West. Bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde linksaf de Stationsweg op. U neemt vervolgens de tweede straat rechts, de Van Haersmasingel. Achter het eerste huis (huisnummer 2) aan de rechterhand bevindt zich het kantorenpand nr. 2A, waarin de Psychologenpraktijk zich bevindt. U dient op het parkeerterrein links of rechts van het kantoorpand te parkeren, omdat de parkeerhavens aan de Van Haersmasingel alleen voor vergunninghouders zijn.