Vacature

Vacature GZ-psycholoog of kinder- en jeugd psycholoog/orthopedagoog generalist in Drachten

Wij zijn met spoed op zoek naar een nieuwe collega die ons team wil komen versterken, in eerste instantie als ZZP-er, met de mogelijkheid om op termijn te participeren in de maatschap.

Wij zoeken een enthousiaste collega met ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling van volwassenen en/of met kinderen en jeugdigen. Een grote vorm van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in het stellen van de diagnose en het opstellen van het behandelplan en het uitvoeren van de behandeling is een voorwaarde.

Omvang min. 2 dagen - max. 4 dagen per week.

Onze praktijk bestaat sinds 1986 en beschikt over een uitstekend netwerk van verwijzers (zowel met huisartsen, POH-GGZ, scholen, fysiotherapeuten als gebiedsteams) . Wij vormen een maatschap van 4 vrouwelijke collega’s , ieder met haar eigen competenties, specialisaties of interesses in een prettige werksfeer. Collegialiteit, onderlinge afstemming en samenwerking kenmerken ons team.

Wij bieden hulp binnen de Basis GGZ aan zowel volwassenen, als kind en jeugd en adolescenten. Wij hebben contracten met alle verzekeraars waardoor de hulp aan volwassenen (18 jaar en ouder) binnen het basispakket van de zorgverzekering wordt vergoed. Ook met alle gemeenten in Friesland is een contract afgesloten, zodat ook de hulp aan kind en jeugd wordt vergoed.

Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met de Specialistische GGZ, zodat de lijnen kort zijn en we elkaar goed weten te vinden.
In ons pand bevinden zich tevens een praktijk voor Psychotherapie Kind en Jeugd en een praktijk voor Systeemtherapie en echtscheidingsbemiddeling/-verwerking, en een praktijk voor psychosomatische Oefentherapie.


Mocht je interesse gewekt zijn, neem dan contact op met onze praktijk.

Maart 2018